Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2011 11:14 - Механизмът на Прехода.
Автор: boristodorov01 Категория: Политика   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
3



Механизмът на Прехода.
Беше решено Партията и КГБ с местните му клонове Държавна Сигурност в сателитните държави да се законспирират като се превърнат в мафиотски тип структури запазващи старата структура на КГБ.
Да се заграбят и контролират капиталите от държавната хазна и предприятия.
Търговията с наркотици, оръжие и др. става един от основните източници за финансиране на тази агентурна мрежа на КГБ.
Именно КГБ става ръководната скрита структура на властта.
То командва още по време преди падането на СССР. Горбачов, Путин и др. са кадри на КГБ. КГБ става основно ядро на илюминатите още през годините на СССР. Там те се барикадират като тяхна крепост и инструмент за упражняване на властта.
Всичко по плана им е изпълнено. Демокрацията ни е повече декор, отколкото реална.
Те заграбиха държавното, народното богатство и сега формират едрият капитал управляващ икономиката. Скритите им структури контролират партиите, дори те ги създават. Така контролират политическия живот.
Промяната не беше в нужната посока.

Дисидентите бяха марксисти.
Дисидентското движение започна като движение за предаване на властта от Партията на ленинист-илюминатите на пролетариата, на народа. Тази борба бе за социализъм с човешко лице, за демократичен социализъм, а не за капитализъм. За капитализъм се бореха малцина, които искаха да станат капиталисти и да ограбят народа.
Илюминатската Партия, уплашена да не загуби властта си, се съюзи с капиталистите от Запада и продаде народите и страните от социалистическите страни в неоколониална зависимост за да могат партията и ченгетата да останат на власт и да станат капиталисти. Станаха по-богати от преди и запазиха властта си, а държавното богатство бе разграбено от тях с подкрепата на западните неоколонизатори.
Така капитализмът победи демокрацията и социализма. Вместо мечтаната свобода пролетариатът, народът получи ново иго, нов ярем със старите си господари начело.




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boristodorov01
Категория: Политика
Прочетен: 36222
Постинги: 25
Коментари: 2
Гласове: 27
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930